dissabte, de juny 07, 2008

Puig Neulós, intent fallit





Avui ens hem reunit amb un company de feina i dos col.legues seus per pujar el Puig Neulós, muntaya més alta de la serra de l'Albera, amb 1260m.

La ruta parteix del poble de Cantallops i passa prop del castell de Requesens, a mig camí d'arribar al cim.



El cert és que ha estat una sortida una mica accidentada. Per començar m'he despistat seguint la ruta amb el gps, encara no estic avesat del tot al funcionament del aparell i hem près un camí equivocat. Després hem trobat terreny pedregós i en Xevi ha tingut problemes amb la cadena. Al cap de poc en Johnny s'ha fotut un lletot del quinze i ha anat a petar fora del camí, però ha estat només un ensurt sense més conseqüències. I després m'ha tocat el rebre a mi al fer malbé (encara no sé com) una peça del canvi de darrere i una peça de la cadena, la qüestió és que m'he quedat amb el desviador completament blincat i trabat. Entre tots hem aconseguit redreçar-lo com s'ha pogut, el suficient per permetre'm tornar al poble, tot i que al final la cadena ha acabat per petar del tot i alguns trams els he hagut de fer a peu... vaja, un desastre!! Els demés han seguit cap amunt i han arribat al cim no sense dificultats, el terreny pedregós i el fort vent els ha complicat força la pujada.

En fi... espero que en la pròxima sortida a la muntanya les coses em vagin millor. De tot se'n aprèn!!


5 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaja ostiot que m'he fotut!!! Sort que no m'he trencat res, només tinc rascades a les cames i a l'esquena. He pogut continuar be. Com bufava el vent a dalt del puig Neulós! Se t'enportava!

Myrddin ha dit...

Cel.lebro que no hagi estat res!! Va ser una caiguda espectacular, tu i la bici rodolant pel marge... és per això que em fan tant de respecte els pedals automàtics!!

Maleides les ganes que se'm van quedar de pujar fins a dalt, el meu moment de glòria haurà d'esperar.

Anònim ha dit...

Hola, sóc un jove aficionat al món del BTT i m'agradaria compartir camins i experiències amb vostè. Estic fent un treball de BTT a Batxillerat i estaria molt agrït que m'ensenyes a fer anar el GPS. Si estigués dispossat a atendrem aqui et deixo el meu e-mail.

Salutacions des de Celrà.

Anònim ha dit...

hermesmallor@hotmail.com

Anònim ha dit...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!