dissabte, de maig 24, 2008

Evolució ciclista


Recentment s'ha de reconèixer que he fet bastants progressos amb el tema de la bicicleta. Recordo al començament que qualsevol pujadeta em deixava les cames adolorides. O per exemple la primera vegada que vaig anar de Sant Feliu a Llagostera, que vaig haver d'aturar-me vàries vegades completament destrossat.

Mica a mica he anat agafant fondo, bàsicament gràcies al carril bici que sens dubte és el millor camí per iniciar-se en això de la bicicleta.

L'últim pas ha estat comprar-me un gps per gravar els camins que faig. D'això potser en parli més en un altre post perquè és tot un món i dóna per explicar-ne un bon munt de detalls. Per ara em limitaré a incloure al blog la última sortida que he fet: pujada als Àngels desde la Creueta i tornar.Si no coneixeu la web de wikiloc val la pena donar-li un cop d'ull, s'hi poden trobar rutes molt interessants.

Per ara us deixo un enllaç a les meves rutes, de ben segur que aniran en augment perquè amb això de la bicicleta m'hi he posat fort, aquest estiu penso fer-ne tantes com pugui.