dissabte, de març 06, 2010

El camí

Published with Blogger-droid v1.6.8

dissabte, de juny 07, 2008

Puig Neulós, intent fallit

Avui ens hem reunit amb un company de feina i dos col.legues seus per pujar el Puig Neulós, muntaya més alta de la serra de l'Albera, amb 1260m.

La ruta parteix del poble de Cantallops i passa prop del castell de Requesens, a mig camí d'arribar al cim.El cert és que ha estat una sortida una mica accidentada. Per començar m'he despistat seguint la ruta amb el gps, encara no estic avesat del tot al funcionament del aparell i hem près un camí equivocat. Després hem trobat terreny pedregós i en Xevi ha tingut problemes amb la cadena. Al cap de poc en Johnny s'ha fotut un lletot del quinze i ha anat a petar fora del camí, però ha estat només un ensurt sense més conseqüències. I després m'ha tocat el rebre a mi al fer malbé (encara no sé com) una peça del canvi de darrere i una peça de la cadena, la qüestió és que m'he quedat amb el desviador completament blincat i trabat. Entre tots hem aconseguit redreçar-lo com s'ha pogut, el suficient per permetre'm tornar al poble, tot i que al final la cadena ha acabat per petar del tot i alguns trams els he hagut de fer a peu... vaja, un desastre!! Els demés han seguit cap amunt i han arribat al cim no sense dificultats, el terreny pedregós i el fort vent els ha complicat força la pujada.

En fi... espero que en la pròxima sortida a la muntanya les coses em vagin millor. De tot se'n aprèn!!


dissabte, de maig 24, 2008

Evolució ciclista


Recentment s'ha de reconèixer que he fet bastants progressos amb el tema de la bicicleta. Recordo al començament que qualsevol pujadeta em deixava les cames adolorides. O per exemple la primera vegada que vaig anar de Sant Feliu a Llagostera, que vaig haver d'aturar-me vàries vegades completament destrossat.

Mica a mica he anat agafant fondo, bàsicament gràcies al carril bici que sens dubte és el millor camí per iniciar-se en això de la bicicleta.

L'últim pas ha estat comprar-me un gps per gravar els camins que faig. D'això potser en parli més en un altre post perquè és tot un món i dóna per explicar-ne un bon munt de detalls. Per ara em limitaré a incloure al blog la última sortida que he fet: pujada als Àngels desde la Creueta i tornar.Si no coneixeu la web de wikiloc val la pena donar-li un cop d'ull, s'hi poden trobar rutes molt interessants.

Per ara us deixo un enllaç a les meves rutes, de ben segur que aniran en augment perquè amb això de la bicicleta m'hi he posat fort, aquest estiu penso fer-ne tantes com pugui.

Comencem una nova etapa a blogger. Les promeses de millora a blocat semblaven certes però fa temps que no veig que es millori l'ajuda, que torni a estar disponible el fòrum, etc.

També feia molt que no escrivia, vejam si amb l'excusa del canvi recuperem aquesta costum. Mica a mica aniré refinant el disseny del bloc, no m'acaba de convèncer la plantilla que he triat o sigui que és molt possible que aprecieu canvis properament en aquest sentit.

Per accedir als escrits vells podeu consultar el bloc vell de blocat.

Salutacions a tothom.